Originální slané růžičky

Autor:

VAŘENÍ

1 / 2 DALŠÍ FOTOGRAFIE ➔

Tyto slané růžičky jsou ideální a originální chuťovka, která udělá dojem na každého. Jejich výroba je velmi jednoduchá a konečný výsledek je víc než působivý. Vypadají elegantně a chutně… co víc si přát? To, co bude uprostřed závisí od vaší fantazie a chuti. Představujeme vám sýrovou verzi.

Ingredience na 9 růžiček:

2 středně velké brambory
olej
pepř
1 cibule
3 lžíce sýru feta
1 červená cibule
4 plátky sušených rajčat
hermelín
listové těsto

Brambory, cibuli a hermelín nakrájíme na tenké plátky. Brambory polijeme olivovým olejem a posypeme červenou paprikou. Rajčata nakrájíme na plátky. Listové těsto rozřízneme na pásy o šířce přibližně 4 cm. Každý kousek potřeme sýrem feta a poté uložíme bramborové plátky, cibuli, rajčata a hermelín, aby vyčnívaly nad okraj přibližně 1-2 mm. Opatrně srolujeme. Poté dáme do formy na muffiny vytřenou tukem. Pečeme 20 minut na 180°C.

Pokračování na další straně ->

Může se hodit:

Další

Comments are closed.